Tijdelijk op tap

Cuve Royale 9
Lindeboom Herfstbok
Lindeboom Herfstbock 11 jaar gerijpt
Filou Sterke blonde
Winter Brigant
Martens Blond
Venlose Vrind
't IJ Amerillo Red IPA

Bier v/d maand

Gandi Dancer is al op helaas

agenda

Zondag 28 oktober 2018:

Kwats in de Klep. Stand-up Comedy Op zondag 28 oktober 2018 zal na de zeer succesvolle & uitverkochte3 edities weer een volgende stand-up comedy avond in Venlo te bezoeken zijn. Proeflokaal de achterkamer van Café de Klep zal na deze hete zomer weeral een podium bieden aan een drietal top comedians. Onder andere Harry Glotzbach & Eric van der Woude zullen de bezoekers van Cafe de Klep eind oktober eens flink laten lachen. Harry is een comedian met een groot hart voor comedy. Snel geïrriteerd en vlot een mening klaar, dat is Harry. En dat is maar goed ook, want het geeft hem genoeg kanonnenvoer om flink van leer te trekken op het podium. Of hij nu op Lowlands staat op te treden of in de schouwburg: Harry vlamt. Harry Glotzbach deed ook solo theatertours maar zijn kracht ligt in het clubcircuit: hij is adrem, en de zaal niet laten bulderen van het lachen is zijn eer te na. Voor een sterk staaltje ras-echte stand-up van eigen bodem: Harry Glotzbach. Eric van der Woude is al jarenlang een graag geziene gast op comedy-avonden in Nederland en België. De sets van deze gortdroge Amsterdammer staan bol van de absurde anekdotes, schrijnende zelfspot en maffe popcultuurverwijzingen. Hun performances worden zoals gewoonlijk aan elkaar gepraat door oud-Venlonaar en inmiddels vaste MC bij Cafe de Klep: Bram Martens.

Zondag 9 december 2018:

Kwats in de Klep. Stand-up Comedy

Zondag 14 oktober 2018 20:00 uur.:

Klep- Quiz. Thema Muziek. Max 12 teams/55 deelnemers. €5,00 p.p. Aanmelden op reservering@cafedeklep.nl

Maandag 15 oktober 2018:

JaZz in de Klep Aanvang 20:00 / Einde 23:00 Deurverkoop 7,50 euro Jazz in de Klep is ook weer onderdeel van het festival Autumn Leaves dit jaar. Mike Roelofs nodigt dit keer met zijn eigen trio Root of the Matter uit. Daarin spelen Arthur Lijten op drums en Guus Bakker op bas.

Zondag 25 november 2018 20:00 uur:

Klep-Quiz. Max 12 teams/55 deelnemers. €5,00 p.p. Aanmelden op reservering@cafedeklep.nl

Zondag 30 december 2018 20:00 uur:

Klep-Quiz Eindejaarsquiz. Max 12 teams/55 deelnemers. €5,00 p.p. Aanmelden op reservering@cafedeklep.nl

JaZz in de Klep, 4x in het jaar:

JaZz pianist Mike Roelofs nodigt gast muziekanten uit om samen elkaars werk te spelen. Elke keer is het repertoire dus anders. Mike Roelofs won de Annie M.G. Schmidt Prijs voor beste Theater Compositie in 2014. www.mikeroelofs.com

Geselecteerd door en aangesloten bij ABT, de Alliantie van Biertapperijen