Onze eigen Bieren

In de kelder van ons café vindt u Brouwerij de Klep. Onze eigen kleine proefbrouwerij waar we probeersels tot 40 liter kunnen brouwen. Zijn we tevreden over deze bieren dan laten we ze in opdracht brouwen bij een grotere collega. Deze bieren kun je dan in ons proeflokaal bestellen en drinken. Klik op de foto van onze bieren om een overzicht te zien.

Bieren van onze brouwerij

Andermans Bieren

In onze menukaart vind je een kleine honderd bieren van andere brouwerijen die ons inspireerden of die we qua stijl en type vinden passen in ons brede assortiment.

Klik op de cover om onze bierkaart te openen.

Overige dranken

Hou je niet van bier, dan ben je ook welkom bij de Klep. We zijn immers een bruincafé waar niet alleen bier geschonken wordt. Zo schenken wij voortreffelijke wijnen, Jenevers en Whiskeys maar ook bijzondere in Venlo geproduceerde likeuren. Onze koffie is van de Maastrichtse branderij
Maison Blanche Dael en wordt per kop gezet met een echte espressomachine. Op elk gebied proberen we kwaliteit te bieden.

Geen bier? Geen probleem!

Maar hou je niet van bier, dan bent u ook welkom bij de Klep. We zijn immers een bruincafé waar niet alleen bier geschonken wordt. Zo schenken wij voortreffelijke wijnen, Jenevers en Whiskeys maar ook bijzondere in Venlo geproduceerde likeuren. Onze koffie is van de Maastrichtse branderij Blanche Dael en wordt per kop gezet met een echte espressomachine. Op elk gebied proberen we kwaliteit te bieden. Maar vooral ook in onze gastvrijheid.

Overige dranken