PROEVEN

Bierproeverij

Heb je al een een bierproeverij gehad? Of een bierproeverij met hapjes? Bijvoorbeeld een High- Beer? De Klep is de locatie voor dergelijke proeverijen. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf een selectie uit onze (Bier)kaart te maken en te komen proeven. Daarbij kun je altijd zelf een combinatie maken met hapjes van onze borrelkaart.

Vanaf 10 personen presenteren we je graag een bierproeverij. Onze medewerkers selecteren vijf bieren voor je van verschillende stijlen. Bij elke stijl weten ze wel een wetenswaardigheid te vertellen. Een proeverij kost €13,50 p.p. en is zonder hapjes. Graag passen we eventuele hapjes aan op uw smaak, budget of wensen.

High-Beer

Bij een High-Beer serveren we 4 bieren met daarbij 4 passende hapjes. Een High-Beer is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 19:30 uur.

Reserveren

Tijdens de lunch, van 11:00 tot 15:00 uur kun je een tafel reserveren. Daarna reserveren wij enkel nog plek voor een beperkt aantal groepen vanaf 10 personen.

Proeflokaal de Achterkamer biedt een keur aan mogelijkheden. Zo kun je er overdag terecht voor vergadering, presentatie of lezing. Natuurlijk is de ruimte ook af te huren als feestlocatie of plek voor receptie of borrel. Op vrijdag avond, zaterdag en zondag overdag is de ruimte af te huren door groepen van minimaal 60 personen die minimaal 4 uur blijven. Uiteraard voorzien wij je geheel naar wens van spijs en drank. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook in de zomer zijn er op ons terras tal van mogelijkheden. Denk aan een barbecue, borrel of feest.

De heerMevrouw


LunchBorrelBierproeverijHigh-Beer (reserveren niet na 19:30)GroepenBeugelen / Jeu des Boules
Je ontvangt van ons een bevestigingsmail op het adres dat je hier hebt ingevuld. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze tref je in de link aan. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op jouw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.