Reserveren

In verband met de Covid-19 maatregelen hebben wij, wederom, een aantal aanpassingen moeten doen.

De nieuwe maatregelen schrijven ons nog steeds voor dat wij verplicht zijn om de persoonsgegevens te registreren van onze gasten. Om die reden ontvang je van ons een QR code op het moment dat je bij ons plaats neemt, waarmee jij je kunt registreren. Hiermee voldoen wij aan de eis dat wij een gezondheidscheck en persoonsgegevens moeten vastleggen. Deze gegevens bewaren wij 2 weken en zullen dan worden verwijderd.

Wij mogen max 4 personen laten plaats nemen aan 1 tafel, waarbij kinderen tot 12 jaar niet meetellen. Wij mogen maximaal 30 personen in ons Café binnen toelaten, maximaal 30 personen in ons Proeflokaal en maximaal 40 personen ons Terras. Voor deze aantallen geldt dat kinderen hierin wél meetellen.

Vanzelfsprekend hanteren wij de 1,5 meter afstand regel in ons hele bedrijf.

Wil je zeker zijn van een plek? Dan kun je bij ons voor de volgende momenten reserveren via het onderstaande reserveringssysteem.

Lunch | Elke dag van 12.00 uur tot 14.00 uur;
Diner | Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 20.30 uur;
Borrel | Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 20.30 uur;

Op alle andere tijden ben je natuurlijk van harte welkom. Neem lekker plaats als er plek is. Om het overzicht te houden en de nieuwe maatregelen goed te kunnen naleven, krijg je bij aankomst een plek toegewezen.

Onze keuken is nu 7 dagen geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Gastvrije groet en tot snel bij De Klep!

PROEVEN

Bierproeverij

Heb je al een een bierproeverij gehad? Of een bierproeverij met hapjes? Bijvoorbeeld een High- Beer? De Klep is de locatie voor dergelijke proeverijen. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf een selectie uit onze (Bier)kaart te maken en te komen proeven. Daarbij kun je altijd zelf een combinatie maken met hapjes van onze borrelkaart.

Vanaf 10 personen presenteren we je graag een bierproeverij. Onze medewerkers selecteren vijf bieren voor je van verschillende stijlen. Bij elke stijl weten ze wel een wetenswaardigheid te vertellen. Een proeverij kost €13,50 p.p. en is zonder hapjes. Graag passen we eventuele hapjes aan op uw smaak, budget of wensen.

High-Beer

Bij een High-Beer serveren wij 4 bijzondere bieren met daarbij 4 huisgemaakte passende hapjes. Een High-Beer is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 19.00 uur. Een High-Beer is 25,00 euro per persoon.