Reserveren

In verband met de Covid-19 maatregelen hebben wij tijdelijk een aantal aanpassingen moeten doen. 

De huidige maatregelen schrijven ons onder andere voor dat wij verplicht zijn om binnen in ons café de persoonsgegevens te registreren van onze gasten. Om die reden is reserveren voor ons café op dit moment noodzakelijk. Reserveer jouw plek binnen voor lunch, diner en/of borrel via onderstaand formulier. Natuurlijk kun je ook nog altijd bij ons lekker spontaan langskomen, dan maken wij aan de deur jouw reservering compleet, mits er natuurlijk plek is (max 30 personen binnen toegestaan).

Voor ons terras zijn wij niet verplicht om persoonsgegevens te registreren, dit doen wij dan ook niet. Wel bieden wij tijdelijk de mogelijkheid om dagelijks van 12.00 uur tot 15.00 uur te reserveren voor lunch en/of borrel. Op maandag, dinsdag en woensdag kun je zelfs tot 19.00 uur reserveren voor een lekkere hap en/of borrel. Reserveer dit ook via onderstaand formulier.

Tot snel bij De Klep!

PROEVEN

Bierproeverij

Heb je al een een bierproeverij gehad? Of een bierproeverij met hapjes? Bijvoorbeeld een High- Beer? De Klep is de locatie voor dergelijke proeverijen. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf een selectie uit onze (Bier)kaart te maken en te komen proeven. Daarbij kun je altijd zelf een combinatie maken met hapjes van onze borrelkaart.

Vanaf 10 personen presenteren we je graag een bierproeverij. Onze medewerkers selecteren vijf bieren voor je van verschillende stijlen. Bij elke stijl weten ze wel een wetenswaardigheid te vertellen. Een proeverij kost €13,50 p.p. en is zonder hapjes. Graag passen we eventuele hapjes aan op uw smaak, budget of wensen.

High-Beer

Bij een High-Beer serveren wij 4 bijzondere bieren met daarbij 4 huisgemaakte passende hapjes. Een High-Beer is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 19.30 uur. Een High-Beer is 20,00 euro per persoon.