Reserveren

Beste mensen. We zijn voorzichtig blij met de eerste versoepelingen. We mogen in elk geval weer ons vak uitoefenen en zijn heel erg blij jullie weer te mogen zien. We doen nog even voorzichtig, gaan in eerste instantie 5 dagen open en houden ons keurig aan de voorschriften. Dat verwachten we ook van onze bezoekers.

Verder willen we graag iedereen een plek geven en vinden een terras vol gereserveerd-bordjes geen gastvrije aanblik. Ook al zijn de aanvragen overweldigend en hartverwarmend, we nemen dus nog even geen reserveringen aan maar registreren uw bezoek aan de poort van ons terras. Wij verheugen ons erop en hopen snel meer open te mogen. Tot die tijd hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 tot 22:00 uur;
Donderdag: 12:00 tot 22:00 uur;
Vrijdag: 12:00 tot 22:00 uur;
Zaterdag: 12:00 tot 22:00 uur;
Zondag: 12:00 tot 22:00 uur;

PROEVEN

Bierproeverij

Heb je al een een bierproeverij gehad? Of een bierproeverij met hapjes? Bijvoorbeeld een High- Beer? De Klep is de locatie voor dergelijke proeverijen. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf een selectie uit onze (Bier)kaart te maken en te komen proeven. Daarbij kun je altijd zelf een combinatie maken met hapjes van onze borrelkaart.

Vanaf 10 personen presenteren we je graag een bierproeverij. Onze medewerkers selecteren vijf bieren voor je van verschillende stijlen. Bij elke stijl weten ze wel een wetenswaardigheid te vertellen. Een proeverij kost €13,50 p.p. en is zonder hapjes. Graag passen we eventuele hapjes aan op uw smaak, budget of wensen.

High-Beer

Bij een High-Beer serveren wij 4 bijzondere bieren met daarbij 4 huisgemaakte passende hapjes. Een High-Beer is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 19.00 uur. Een High-Beer is 25,00 euro per persoon.