Reserveren

Tijdens de lunch, van 12:00 tot 15:00 uur kun je een tafel reserveren. Daarna reserveren wij enkel nog plek voor een beperkt aantal groepen vanaf 10 personen.

Proeflokaal de Achterkamer biedt een keur aan mogelijkheden. Zo kun je er overdag terecht voor vergadering, presentatie of lezing. Natuurlijk is de ruimte ook af te huren als feestlocatie of plek voor receptie of borrel. Op vrijdag avond, zaterdag en zondag overdag is de ruimte af te huren door groepen van minimaal 60 personen die minimaal 4 uur blijven. Uiteraard voorzien wij je geheel naar wens van spijs en drank. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook in de zomer zijn er op ons terras tal van mogelijkheden. Denk aan een barbecue, borrel of feest.

PROEVEN

Bierproeverij

Heb je al een een bierproeverij gehad? Of een bierproeverij met hapjes? Bijvoorbeeld een High- Beer? De Klep is de locatie voor dergelijke proeverijen. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf een selectie uit onze (Bier)kaart te maken en te komen proeven. Daarbij kun je altijd zelf een combinatie maken met hapjes van onze borrelkaart.

Vanaf 10 personen presenteren we je graag een bierproeverij. Onze medewerkers selecteren vijf bieren voor je van verschillende stijlen. Bij elke stijl weten ze wel een wetenswaardigheid te vertellen. Een proeverij kost €13,50 p.p. en is zonder hapjes. Graag passen we eventuele hapjes aan op uw smaak, budget of wensen.

High-Beer

Bij een High-Beer serveren we 4 bieren met daarbij 4 passende hapjes. Een High-Beer is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 19:30 uur.