Reserveren

In verband met de Covid-19 maatregelen hebben wij, hopelijk tijdelijk, een aantal aanpassingen moeten doen. 

De huidige maatregelen schrijven ons onder andere voor dat wij verplicht zijn om de persoonsgegevens te registreren van onze gasten. Om die reden ontvang je van ons een registratieformulier op het moment dat je bij ons plaats neemt. Dit formulier bewaren wij 2 weken en zal dan worden verwijderd.

Wil je zeker zijn van een plek? Dat kan bij ons op dit moment alleen tussen 12.00 uur en 15.00 uur voor lunch en/of borrel. Reserveer jouw plek voor lunch en/of borrel via onderstaand formulier.

Voor de andere tijden ben je natuurlijk van harte welkom om lekker spontaan langs te komen en plaats te nemen als er plek is!

Tot snel bij De Klep!

PROEVEN

Bierproeverij

Heb je al een een bierproeverij gehad? Of een bierproeverij met hapjes? Bijvoorbeeld een High- Beer? De Klep is de locatie voor dergelijke proeverijen. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf een selectie uit onze (Bier)kaart te maken en te komen proeven. Daarbij kun je altijd zelf een combinatie maken met hapjes van onze borrelkaart.

Vanaf 10 personen presenteren we je graag een bierproeverij. Onze medewerkers selecteren vijf bieren voor je van verschillende stijlen. Bij elke stijl weten ze wel een wetenswaardigheid te vertellen. Een proeverij kost €13,50 p.p. en is zonder hapjes. Graag passen we eventuele hapjes aan op uw smaak, budget of wensen.

High-Beer

Bij een High-Beer serveren wij 4 bijzondere bieren met daarbij 4 huisgemaakte passende hapjes. Een High-Beer is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 19.30 uur. Een High-Beer is 20,00 euro per persoon.