Reserveren

Lieve gasten, wij zijn heel blij dat wij weer ons vak mogen uitoefenen en dat wij jullie weer mogen begroeten. We doen nog even voorzichtig, zijn in eerste instantie 5 dagen open en houden ons aan de Corona maatregelen die er nog zijn. Dat betekent dat wij de 1,5 m afstand regel hanteren, wij persoonsgegevens noteren en onze gasten verplicht zijn om gebruik te maken van een zitplaats. Staand borrelen is dus nog niet toegestaan.

Omdat wij de spontane inloop van een café een warm hart toedragen, vinden wij het van groot belang dat je bij ons altijd spontaan kunt plaatsnemen. Reserveren is dus niet nodig. Mocht je daar toch behoefte aan hebben dan kan dat van woensdag tot en met zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur voor bijvoorbeeld een lekkere Klep lunch. Reserveren is ook mogelijk vanaf 10 personen. Wij kijken per reservering wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Stuur voor een reservering, bij voorkeur, een mail naar  of bel 077 4633287

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 tot 20:00 uur;
Donderdag: 12:00 tot 20:00 uur;
Vrijdag: 12:00 tot 20:00 uur;
Zaterdag: 12:00 tot 20:00 uur;
Zondag: 11:00 tot 20:00 uur;

PROEVEN

Bierproeverij

Heb je al een een bierproeverij gehad? Of een bierproeverij met hapjes? Bijvoorbeeld een High- Beer? De Klep is de locatie voor dergelijke proeverijen. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf een selectie uit onze (Bier)kaart te maken en te komen proeven. Daarbij kun je altijd zelf een combinatie maken met hapjes van onze borrelkaart.

Vanaf 10 personen presenteren we je graag een bierproeverij. Onze medewerkers selecteren vijf bieren voor je van verschillende stijlen. Bij elke stijl weten ze wel een wetenswaardigheid te vertellen. Een proeverij kost 17,50 p.p. en is zonder hapjes. Graag passen we eventuele hapjes aan op uw smaak, budget of wensen.

High-Beer

Bij een High-Beer serveren wij 4 bijzondere bieren met daarbij 4 huisgemaakte passende hapjes. Een High-Beer is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 19.00 uur. Een High-Beer is 25,00 euro p.p.