Borrelen

Natuurlijk kunt u spontaan binnen lopen. Meestal is er snel een plekje vrij. Bent u met een groep van meer dan 10 personen dan is reserveren aan te bevelen. Graag kijken we samen met u naar de wensen van uw borrel. Kijk gerust al vast bij reserveringen.

Proeven

Natuurlijk bent u altijd welkom om zelf een selectie uit onze (Bier)kaart te maken en te komen proeven. Daarbij kunt u altijd zelf een combinatie maken met hapjes van onze borrelkaart.
Bij een High-Beer serveren we u 4 bieren met daarbij 4 passende hapjes. Een High-Beer is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 19:30 uur.
Vanaf 10 personen presenteren we u graag een bierproeverij. Onze medewerkers selecteren vijf bieren voor u van verschillende stijlen. Bij elke stijl weten ze wel een wetenswaardigheid te vertellen. Een proeverij kost €13,50 p.p. en is zonder hapjes. Graag passen we eventuele hapjes aan op uw smaak, budget of wensen.

Lunchen

Want we staan weliswaar bekend als café met heel veel Bier, je kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke lunch. Natuurlijk is die voor een deel afgestemd op de bierdrinker maar ook voor de niet bierdrinker is er voldoende keuze. Uiteraard wordt ook de vegetariër verwent.
We zijn geopend vanaf 11:00 uur en de keuken is open tot 20:00. Dus u kunt ook terecht voor een hele late lunch. Tot 15:00 uur reserveren we tafels voor minder dan 10 personen. Daarna niet meer. Wilt u met een groep van meer dan 10 personen komen eten, dan raden we u ook aan om te reserveren.